Vi produserer både en- og to-fløyede balkongdører, samt vår eksklusive heve-/skyvedør. Finn riktig dør her.


Du kan få våre dører i et bredt utvalg av størrelser, ta kontakt med din nærmeste forhandler for å finne riktig løsning for deg.


For å måle korrekte bredde skal du måle fra ytterkant til ytterkant på døren. Hvis døren du skal måle er listet inn, kan du måle mellom utforingene og så plusse på 38 mm (hver utforing er som regel 19 mm, men svært gamle varianter kan ha andre mål). For å måle korrekt høyde kan du måle fra underkant terskel og opp til ytterkanten. Er døren listet inn måler du fra underkant terskel og opp til utforingen, og plusser deretter på 19 mm. Målene skal oppgis i bredde x høyde.


Ja, vi kan tilpasse både vinduene og dørene slik at de flukter med hverandre.


Det finnes byggetekniske forskrifter som regulerer når det er påbudt med sikkerhetsglass. Dette avhenger blant annet av plasseringen på produktet, og brystningshøyden. Kontakt din forhandler om du er usikker på om du behøver sikkerhetsglass. Du kan også lese mer om sikkerhetsglass her.


Ja, du kan få funksjonsglass på døren din, men det finnes noen begrensninger hvis du ønsker å kombinere flere ulike funksjoner. Hør med din forhandler om hvilke kombinasjoner som er mulig.


Fordelen med utvendig skyvefelt er at jo mer det blåser - jo tettere blir døren. Vår heve-/skyvedør er testet til å tåle slagregn opp til tropisk orkan. Les mer om alle fordelene med heve-/skyvedør her.