Et vindu er ikke lenger bare et vindu. Det finnes i dag en rekke smarte tilleggsfunksjoner i glassene slik at du kan få blant annet solvarmedempende-, selvrensende- og antidugg glass. Les mer om våre spennende glassvalg her.


Et vindu med 3-lags glass isolerer bedre enn vanlig 2-lags glass, og vil gi deg bedre bokomfort på kjølige dager. I tillegg sparer du kostnader til oppvarming. Les mer om 3-lags glass her.


Ja, vinduer er ofte det dårligste isolerte punktet i huset, og vi vil derfor alltid anbefale 3-lags glass om du skal bytte vinduer.


Ja, vi har frostede glass som passer til f.eks. baderom. I tillegg vil vårt sterkeste solvarmedempende glass også redusere innsynet, og kan være en god løsning i forhold i stue og soverom.


Et støyreduserende glass bygges med ulike glasstykker og avstand mellom glassene. For å få en god støydemping vil det også være et godt valg å bruke et laminert glass med støyfolie. Denne typen glass er nøytralt og gjennomsiktig, men lystransmisjonen vil bli litt lavere på de tykkeste glassene. Hvor mye lyden dempes varierer med oppbygningen av glasset. En demping på 8-10 desibel er en halvering av støyen.


U-verdi handler kort fortalt om hvor mye varme vinduet slipper ut. Jo lavere U-verdi, jo bedre isolerte er vinduene dine. Les mer om U-verdi her.


Solvarmedempende glass finnes i ulike styrkegrader. Den mest brukte er kun ørlite grann mørkere enn vanlig glass. Les mer om solvarmedempende glass her.


Nei, vi leverer kun komplette vinduer. Dersom du kun ønsker å bestille glass kan du kontakt en glassmester.


Både herdet og laminert sikkerhetsglass er med på å gjøre både vinduer og balkongdører tryggere for deg og din familie. Herdet glass er fem ganger så hardt som vanlig glass, og om det skulle knuse vil det falle ut av rammen i ufarlige småbiter. Den laminerte varianten sørger for at glasset henger sammen selv om det knuses. Dessuten vil denne lamineringen også redusere solens UV-stråling slik at du får mindre falming av møblene dine. Les mer om sikkerhetsglass her.