Når man kjøper et vindu i dag er det mange valgmuligheter og flere ting man bør tenke gjennom. Vi har samlet spørsmålene du bør stille deg selv i vår VindusGuide. Den kan du ta her.


Vi leverer et nesten ubegrenset utvalg av størrelser, men det er noen begrensninger i forhold til vekt og åpningsfunksjon. Ta kontakt med din nærmeste Natre-forhandler for å finne riktig løsning.


For å måle korrekte skal du måle fra ytterkant til ytterkant på vinduet. Målene skal oppgis i bredde x høyde. Hvis vinduet du skal måle er listet inn, kan du måle mellom utforingene og så plusse på 38 mm (hver utforing er som regel 19 mm, men svært gamle varianter kan ha andre mål).


Hvis du ønsker kortreiste vinduer som er produsert på en av våre fire fabrikker i Norge bør du velge Natre. Du bør også velge oss hvis du vil være sikker på at du får et robust produkt som er omfattende testet og godkjent for å tåle et tøfft, norsk klima. Ikke minst bør du velge Natre hvis du ønsker en produsent du kan stole på, og som hjelper deg gjennom hele kjøpsprosessen – og etterpå.


Natre har Teknisk Godkjenning fra SINTEF Byggforsk etter omfattende testing av blant annet lufttetthet, regntetthet, motstand mot vindlast og betjeningskraft. I samtlige tester har Natre fått svært god skår. Vi oppfyller kravene i byggteknisk forskrift TEK10.