Ingen typer sterke vaskemidler eller skarpe gjenstander bør komme i kontakt med selvrensende glass. Svakere midler bør også raskt skylles av om de kommer på glasset. Glasset kan dessuten bli ødelagt hvis man forsøker å skrape vekk malingssprut fra vinduene. Har du funksjonsglass anbefaler vi å dekke til glassene på forhånd, så er du på den sikre siden.


Har du problemer med å fjerne klisterrester på vinduene dine så prøv først å vaske med svakt såpevann. Løsner det ikke kan du prøve med rødsprit eller polere med kermaisk komfyrtopprens (NB. Må ikke brukes på selvrensende- eller antidugg glass).

Tips: Det er viktig å ikke la klistremerkene på glasset bli sittende på over tid da dette kan lage merker, disse bør derfor fjernes så fort vinduene er ferdig montert. 


Du finner justeringsanvisning og annen nyttig informasjon om din balkongdør her.


Vår nyeste heve-/skyvedør selges kun med HC-terskel, det vil si at du slipper å vedlikeholde den utvendig.  Har du tre-terskel kan du pusse lett og olje med hardvedolje. Den bør vedlikeholdes to-tre ganger i året på værutsatte steder.