searchbar

Fantastiske forvandlinger i eventyrlige omgivelser

I 2017 var vi vitne til fantastiske forvandlinger da gutta i Eventyrlig oppussing på TV3 pusset opp hytter og fritidsboliger over hele vårt landstrakte land i sesong 3 av suksess-serien. 

Natre var stolt sponsor av vinduer, balkongdører og heve/-skyvedører, og her kan du lese mer om produktene vi leverte, samt se hvordan det ferdige resultatet ble. 

La deg inspirere!

Hvaler

Først ut i sesong 3 av Eventyrlig oppussing var et sommerparadis på Hvaler. Halvor, Jørgen, Ole og Gustav dro til et gammelt skipperhus som snart skulle være arena for en bryllupsfest. Som en del av forvandlingen med å gjøre stedet vakkert og klart for bryllup leverte Natre et 3-rams vindu og en to-fløyet balkongdør. 

Osterøy

I episode 2 var det et båthus på Osterøy utenfor Bergen som skulle få en solid overhaling av Halvor og gutta. I båthuset var det samlet opp rot og skrot fra de siste 50 årene, og det viste seg å være et stort prosjekt som gutta så vidt klarte å dra i land. Natre leverte en 2-fløyet balkongdør som sørget for godt med lys i båthuset. 

Bauge

En gammel låve skulle pusses opp blant fjellene på Bauge i Hordaland, og Halvor hadde sett at det lå et enormt potensiale blant halmballer, skakke benker og gamle jordbruksredskaper. På dette prosjektet spilte særlig vinduene fra Natre en hovedrolle, for den tidligere mørke låven fikk en dramatisk endret atmosfære når tre store fastkarmvinduer ble satt inn i den tidligere vindusløse bygningen.   

Jostedalsbreen

I episode 4 reiste gutta til ei seter liggende ved foten av Jostedalsbreen i Sogn og fjordane. Der mellom beitende geiter og ruvende fjell pusset de opp en støl fra 90-tallet, og igjen spilte vinduene fra Natre en særdeles viktig rolle. Hele den ene veggen ble dekket av store vinduer og en 2-fløyet balkongdør fra Natre. For å unngå at den lille stølen blir til en badstu på sommeren leverte vi her solvarmedempende glass. I tillegg brukte vi 3-lags glass for å holde på varmen når vinterkulda setter inn. Våre dyktige montører fikk dessuten skinne litt på skjermen denne episoden, da de dro opp til Jostedalsbreeen for å hjelpe gutta med å montere.

 Lofoten

Gutta dro til vakre Lofoten og den bittelille øya Risvær for å hjelpe en familie som druknet i klær og utstyr i den lille hytta deres. Selv om omgivelsene i Lofoten er eventyrlige med kritthvite sandstrender og spisse fjellrekker opp fra havet, så kan været her virkelig gi hard medfart for hyttene som ligger rett ved strandlinja. Derfor sørget vi for å levere både balkongdør og store fastkarmvinduer med aluminiumbekledning. Disse produktene er ekstra robuste med vedlikeholdsfri, værbestandig aluminium utvendig, og tradisjonelt treverk innvendig - det beste fra to verdener!

Horgeseter

Hytta på Horgeseter i Buskerud var faktisk nyoppusset når gutta kom, men eierne trengte hjelp med omfattende endringer for at hytta skulle få de løsningene som familien ønsket seg. Natre leverte den delikate heve/-skyvedøra for at familien skal få nyte den fantastiske utsikten utenfor hyttas fire vegger - selv om snøen holder dem innendørs. Døra ble levert med to-delt farge slik at den både passet med innsiden og på utsiden.

Tydal

I Sør-Trøndelag, nesten på grensen til Sverige, finner man Tydal. Her skulle gutta lage en feminin, ungdommelig hytte til eieren Sanne på 19 år som hadde fått hytta i gave av sine besteforeldre til konfirmasjonen. Natre leverte store fastkarmvinduer som sørger for massevis av naturlig sollys inn i hytta.

Kinn

Oppussingskvartetten dro til øya Kinn i Sogn og fjordane, hvor et tidligere fyr fra 1800-tallet skulle få ny drakt. Det store prosjektet her var derimot et nytt lysthus helt nede ved vannkanten for at eierne virkelig skulle få nyte utsikten, og Natre sørget for 360-graders panoramautsikt ved å levere toppsvingvinduer til alle fire veggene, samt ei to-fløya balkongdør.

 Geilo

Sesongens siste prosjekt for gutta ble lagt til vinterparadiset Geilo og ei hytte med utsikt utover vakre Hallingskarvet. Gjengen tok på seg å gi den slitne hytta en solid ansiktsløftning, og både kjøkkenet ble fornyet og stuen utvidet. Natre leverte her to fastkarmvinduer for å sørge for mer dagslys inn i stua. 

På dette prosjektet spilte særlig vinduene fra Natre en hovedrolle, for den tidligere mørke låven fikk en dramatisk endret atmosfære når tre store fastkarmvinduer ble satt inn i den tidligere vindusløse bygningen. 

 

Finn riktig produkt:

   
Prøv VindusGuiden å få oversikt