searchbar

Eventyrlig oppussing sesong 6

I sesong 6 av Eventyrlig Oppussing 2020 har vi vært vitne til fantastiske forvandlinger av hytter med eventyrlige beliggenheter.

Natre er stolt sponsor av vinduer, balkongdører og heve-/skyvedører, og her kan du se produktene vi har levert til årets sesong.

La deg inspirere!

Fårnøtt

I episode 1 tar Halvor, Ole og Gustav turen til øya Fårnøtt i Skjeberg, hvor de møter Deborah og Nils og resten av familien. Gutta forvandler en malplassert fjellhytte til et lyst og skandinavisk maritimt paradis ved sjøen. I tillegg til å gjøre hytta stilfull, gjøres den også mer praktisk og funksjonell.

 

Produkter brukt er fastkarmsvindu og verandadør - farge S0500 N (klassisk hvit)

Tannsjøen

I episode 2 går turen til Tannsjøen i Nord-Odal, der søstrene Kristine og Mari har tatt over en gammel tømmerhytte. Her blir gjengen utfordret på å bygge eget kjøkken, og ett soverom blir til to. Stilen på hytta er inspirert av Halvors egen boblebu.

I denne episoden er det byttet vinduer på stue, soverom og kjøkken - med farge "Eggehvit" utvendig og "Dempet sort" innvendig. 

Stavern

I episode 3 møter vi familien Brekke i den lille havnebyen Stavern i Larvik. Her er det uteområdet som står i fokus. En overgrodd og sjelløs hage gjøres om til en grønn oase med mange soner for enhver aktivitet, alt fra late dager i sola – til kalde kvelder i boblebadet. 

 

Ny terrassedør

Farge Klassisk hvit både innvendig og utvendig

Kragerø

I episode 4 møter vi familien Pettersen som endelig har funnet drømmehytta si på Arnhomen utenfor Kragerø. Med tilgang til både sjø og skog, får Halvor prøve seg på nye ideer og fargevalg. Den mørke hytta forvandles til et lyst og fargerikt sommersted – og Ole og Gustav gjør uteområdet til en lekeplass for store og små.

 

Nye vinduer i fargen klassisk hvit.

 Andøya

I episode 5 går turen nordover, nærmere bestemt Fiskenes på nydelige Andøya. Her møter gutta Rune, Greta og deres døtre, som har overtatt et gammelt nordlandshus som har vært i familien siden 1875. Her fokuserer gutta på å gjøre huset mer funksjonelt og stilfullt, uten å miste dets sjel. 

 

Vindu med herdet glass til Badstu 

Råkvåg

I episode 6 drar de til Harøya, som ligger i Trondheimsfjorden utenfor Råkvåg. Halvor og gjengen møter denne gangen Olav og Hildbjørg som har et tett forhold til stedet. Se hvordan Halvor, Ole og en «ukjent» gjest forvandler en gammel låve til et varmt og lunt fellesareal for storfamilien på 14.

 

Det er brukt vinduer i forskjellige størrelser med alu-bekledning utvendig.

Farger:

Innvendig – S2500N

Utvendig – Klassisk hvit

Narvik

I episode 7 drar Eventyrlig Oppussing til høyfjellsområdet Bjørnfjell utenfor Narvik bugner av fritidsaktiviteter, sommer som vinter. Gutta tar denne gangen for seg en godt brukt hjelpekorps-hytte som sårt trenger litt kjærlighet. Stua, kjøkkenet og gangen får seg en real overhaling. Stilen denne gangen er inspirert av de sveitsiske alper.

 

Produkter i denne episoden er vinduer og ny skyvedør.

Farger:

Utvendig - klassisk hvit.

Innvendig - S1000N

Uvdal

I episode 8 drar de til vakre Numedal, med utsikt over Uvdal ligger hytta til familien Bjerke. Halvor forvandler en typisk norsk seterhytte til en lun amerikansk lodge. Her får gutta bryne seg på både stue og kjøkken, og en gammel og umoderne peis får tilbake gnisten. 

 

Nye vinduer og terrassedør.

Farger:

Utvendig - S0500 N (klassisk hvit

Innvendig - S8500 N (dempet sort)

 Frei

I episode 9 er det fisk på menyen. På øya Frei utenfor Kristiansund møter vi familien Furseth og deres gamle klippfiskbrygge. Her får Halvor vist frem både kreativiteten og kokkekunnskapene sine, mens brygga gjøres om til et familielokale med morsomme løsninger

 

I denne episoden er det nye vinduer

Farger:

Utvendig - Klassisk hvit

Innvendig - S8500N

Tyin

I sesongens siste episode drar Eventyrlig til en destinasjon som ligger 1083 moh. Ved innsjøen Tyin ligger hytta til Benedicte og Jon Olav idyllisk til. Denne gangen blir det store endringer både ute og inne, og gutta får prøvd seg på nye kreative løsninger og hemmelige rom. 

 

Vinduer og verandadør

Farge: 

Utvendig er hvit NCS S 0502Y

Innvendig er dempet sort NCS 8500N

Finn riktig produkt:

   
Prøv VindusGuiden å få oversikt