Natre lanserer ny heve-/ skyvedør

Natre har investert over 30 millioner kroner i fabrikken på Vatne. Nå sendes en ny type heve-/skyvedør ut på markedet.

Hos Natre sin fabrikk på Vatne i Møre og Romsdal er alle maskinene erstattet med nye. Det er nødvendig for å lage en ny type heve-/skyvedør som tilfredsstiller markedskrav i hele Nord-Europa. Investeringen på Vatne er den største enestående investeringen Natre har gjort.

Utrolig mange mennesker har stått på for at vi nå lager den beste heve-/skyvedøra som finnes på markedet, sier Runar Gundersen, fabrikksjef Natre Vinduer AS Vatne.

 

 

 

Sertifisert hos SINTEF

Den nye døren er en tettere dør som skal isolere best mulig til enhver tid, og til ethvert sted. Døren er testet under ekstreme forhold. Profilene er gjort smalere, produktet leveres ferdig glasset og klart til montering.  

Vi har gjort mange interne tester hos laboratoriet vårt i Danmark. Vi har også hatt en formell sertifisering av produktet hos SINTEF i Trondheim. Vi vet vi har et svært godt produkt som tåler det norske klimaet. Vi er veldig stolte av de nye heve-/skyvedøra, sier Jan Marius Reppe (produksjonsdirektør)

 

Skaper flere arbeidsplasser

Natre skal produsere mange nye heve-/skyvedører. Det sikrer jobben til dagens ansatte og skaper flere lokale arbeidsplasser. I løpet av 2019 skal Natre produsere 6000 nye heve- og senkedører. I 2020 skal det lages dobbelt så mange.

 

Dørene skal ut på det internasjonale markedet

Med 80 års erfaring, ca. 350 medarbeidere fra mer enn 25 nasjonaliteter, og flere store fabrikker over hele Norge, er Natre i dag den største produsenten av kvalitets- vinduer og balkongdører via byggevarehandelen.

Natre har gjort et verdivalg, og legger mye ressurser i råvarer og oppfølging av våre underleverandører. Våre produkter er godkjent av SINTEF, som ikke bare bekrefter kvalitet, men også at våre produkter er resirkulerbare og miljøvennlige. Produktene skal ikke bare tåle klimaet, men klimaet skal også tåle dem.

Natre er en del av DOVISTA-gruppen, som består av anerkjente merkevarer innenfor dør- og vindusbransjen i Europa. Natre er valgt ut til produsere en ny heve-/ skyvedør for alle våre søsterbedrift, en produksjon som vil skje på vår nye fabrikk på Vatne.