Natre på Eventyrlig oppussing

I år har vi levert massevis av vinduer og dører til tv-programmet Eventyrlig oppussing. Nå får vi endelig se resultatet!

Torsdag 21.09 var det premiere på serien, og vi gleder oss til å fremover se oppussingsobjektene i eventyrlige omgivelser bli forvandlet til de lekreste hytteparadis. Natre har levert et godt utvalg av vinduer, balkongdører og heve-/skyvedører til produksjonen, og det er tydelig at fokuset har vært på store vindusflater. Store vinduer gir ikke bare massevis av naturlig sollys inn, men gir også en unik nærhet til naturen utenfor. Det blir spennnende å se hvordan gutta kombinerer den tradisjonelle hyttestilen med store vinduer.

TV3 sier dette om serien: "I Eventyrlig oppussing tar interiørekspert Halvor Bakke og hans snekker-team deg med til fjells, sjøs og skogs. Det blir strabasiøse turer med fraktutfordringer og soving i telt, og du vil se hvordan de forvandler et middelmådig feriested til en perle midt i vill og vakker natur. Se opp for et eksotisk og barskt oppussingsprogram som inspirerer, motiverer og underholder".

 

Eventyrlig oppussing ser du hver torsdag kl 21:30 på TV3

Følg oss på Instagram (Natre Vinduer) hvor vi legger ut inspirasjonsbilder fra de forskjellige casene som har blitt pusset opp.