Slipp sommeren inn

Endelig er sommeren her! Med lyse morgener og svale kvelder elsker vi å trekke ut i det fri, og la inne og ute smelte sammen 

 

Ingenting er som å åpne opp og la sommerens lyder og lukter bli en del av huset etter mange måneder innendørs. Å kunne trå rett ut på gresset med kaffekoppen i hånda og kjenne lukten av blomster og trær. Samtidig vet vi at den norske sommeren er lunefull og kan by på fire årstider i løpet av en og samme dag. Med en heve-/skyvedør kommer du deg enkelt ut i det fri når sola titter fram, og du kan stenge været ute når du har behov for det.Det viktige dagslyset 


For oss nordboere er dagslys en mangelvare under de kalde vintermånedene. Da hjelper store vindusflater på slik at solen kan slippe til i hver krik og krok de få timene den er oppe. Og når sommeren står for dør, vil vi nyte lyset og varmen så mye vi kan på enklest mulig måte. En heve-/skyvedør lar deg oppfylle disse behovene, og kan kombineres med vinduer på samme størrelse hvis du vil ha ennå større glassflater. 

Nyt lyset som flommer inn i stua, og åpne opp for å trekke inn den friske sommerlufta.

Stabil innetemperatur

Samtidig som vi vil åpne opp når været tillater det, ønsker vi like enkelt å stenge uvær ute. Slik er en heve-/skyvedør perfekt. Store glassflater blir plutselig til en gjennomsiktig vegg mellom deg og regnet.

 

 

Innred nærme døra takket være energiglass

 

Se hvordan Thea og Morten har brukt store vinduer og heve-/skyvedør fra Natre for å slippe naturen inn i huset sitt!

Design tilpasset ditt unike hus

 

Alle hus har sin stil, og du har dine behov du ønsker oppfylt. Dette har vi tatt høyde for slik at vi tilpasser oss deg og ikke omvendt.

 

 

Hos Natre får du heve-/skyvedører både i standardmål eller skreddersydd egne mål. Dette kan være avgjørende når du pusser opp og ønsker å bytte til en heve-/skyvedør og standard størrelse ikke passer. 

Når det kommer til fargevalg, har du mulighet til å velge mellom alle RAL- og NCS-koder, både innvendig og utvendig. Kanskje vil du ha sorte rammer og beslag utendørs, men hvite karmer inne?

 

Heve-/skyvedør med sprosser

Har du et tradisjonelt hus med sprosser, kan vi også lage inndelinger i glasset eller tilby sprosseløsninger slik at din heve-/skyvedør passer med resten av huset.

 Se hvilke valg Kjetil og Svanhild Kristine tok da de valgte vinduer og dører til sitt hus ved Mjøskanten


Tiden inne nå 

Denne årstiden er perfekt tidspunkt å pusse opp på, så benytt muligheten denne sommeren til å la omgivelsene ute bli en del av hjemmet ditt. 

Og når høststormene vender tilbake, er du klar. Klar til å nyte naturens skiftninger fra din egen stue, med den samme behagelige temperaturen inne.

 

Les mer om de ulike mulighetene Natre tilbyr eller ta kontakt med din forhandler så dere sammen kan planlegge din heve-/skyvedør!